Nachtegaalstraat 1 B3, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Gsm : 0477 53 70 21 nancycras@hotmail.com

Uw veranda gereinigd door een professional

U kunt een beroep doen op Ruitenwasser Sven voor het reinigen van uw veranda in Sint-Katelijne-Waver of omgeving. Als u dat niet doet dan moet u zelf al die kleine en moeilijk te bereiken raampartijen wassen. De keuze is aan u: een namiddag ploeteren en vloeken of een gedreven en ervaren schoonmaakspecialist inhuren die de klus in no time regelt.

Brandschone veranda gegarandeerd

Laat de zonnestralen weer volop glijden door de raampartijen van uw veranda. U heeft tenslotte om die reden er een gezet. Maar de ramen van een veranda schoonmaken is geen evidentie. U moet er op zijn minst toch wat toeren voor uithalen. Twijfel dus niet om te steunen op de diensten van Ruitenwasser Sven. Hij is een vakman met al meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Hij maakt alles brandschoon en doet dat met alle efficiëntie. U kunt na afloop weer volop genieten van het naar buiten kijken.

VRAAG UW vrijblijvende offerte

De eerste stap? Een afspraak maken met Ruitenwasser Sven om uw veranda in Sint-Katelijne-Waver te reinigen. Hij komt graag eens langs om u een vrijblijvende en gratis offerte op te stellen. Ook als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over de verschillende diensten, legt u uw oor gewoon te luister bij deze ramenwasser.