Nachtegaalstraat 1 B3, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Gsm : 0477 53 70 21 nancycras@hotmail.com

Ervaren ruitenwasserij

Ruitenwasser Sven is een ruitenwasserij uit Sint-Katelijne-Waver die er graag op uit trekt om ramen professioneel schoon te maken. Dankzij zijn meer dan 25 jaar ervaring is Sven een vakman waar u zonder zorgen op kunt vertrouwen. Hij gaat voor propere, streepvrije en glanzende ramen. Elke keer opnieuw.

Proper glaswerk

Ruitenwasser Sven heeft een klassieke manier van reinigen. Hij gaat aan de slag met water, spons en aftrekker en garandeert u zo het beste resultaat. Alle ramen en raampartijen wast hij zo proper dat u even zult twijfelen of er wel nog glas in zit.

Meer dan alleen ramen

U kunt bij Ruitenwasser Sven natuurlijk terecht voor meer dan alleen ramen te wassen. Deze schoonmaakspecialist gaat ook onder andere aan de slag op veranda’s, zonnepanelen en koepels. Ook hier levert hij steeds brandschone resultaten af. Als laatste wapenfeit doet Sven ook de eerste opkuis. Dat is een handige service die uw hele woning schoonmaakt van allerhande restanten van de bouw. Ideaal om cement, verfspatten en bestickering te verwijderen van ramen, muren en vloeren.

Neem contact op voor meer info

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer info over deze ruitenwasserij uit Sint-Katelijne-Waver? Neem dan gerust contact op met deze ramenwasser. Sven informeert u graag over de mogelijkheden en stelt steeds een vrijblijvende offerte op. Twijfel dus niet om te steunen op de diensten van deze schoonmaakspecialist.