Nachtegaalstraat 1 B3, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Gsm : 0477 53 70 21 nancycras@hotmail.com

Eerste opkuis voor een proper huis

Als u hulp nodig heeft bij de eerste opkuis in Sint-Katelijne Waver of omgeving, neem dan zeker eens contact op met Ruitenwasser Sven. Opruimen en opkuisen na grote verbouwingswerken is niet leuk, dus het is geen luxe om dan een beroep te doen op de diensten van een schoonmaakspecialist. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring is Sven een solide keuze.

Reinigen van ramen, vloeren en muren

Ruitenwasser Sven reinigt uw volledige ruimte of woning na de verbouwingen. Deze schoonmaakspecialist maakt alles brandschoon: plafonds, muren, vloeren en ramen. Bespaar uzelf dus de moeite en laat dit lastige werk over aan Ruitenwasser Sven. Goed om weten is dat Sven snel inzetbaar is. Zijn flexibele werkethiek zorgt ervoor dat u steeds op hem kunt vertrouwen. Een snelle inplanning is gegarandeerd.

Neem contact op voor meer info

Zit u nog met vragen? Of wenst u meer inlichtingen? Neem dan gerust contact op met deze ramenwasser. Hij helpt u graag verder en beantwoordt graag al uw vragen. U kunt ook een afspraak maken voor een eerste opkuis in Sint-Katelijne-Waver of omgeving. Dan komt Ruitenwasser Sven langs om de situatie te bekijken en u een vrijblijvende en gratis offerte op te stellen.